Panziók

Borostyán Panzió

Öt szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyek egyenként két személy befogadására alkalmasak.

Előzetes egyeztetés alapján reggelit is biztosítanak.

Az oldal tetejére

Borsika Panzió

 A panzió részét egy emeletes ház és egy rendezvénycsűr képezi. A házban található a 40 férőhelyes vendéglő, és az emeleten kialakított hét vendégszoba, amelyek egyenként két-két személyesek. Az étteremben helyi hagyományos ételeket kínálnak a vendégeknek. A rendezvénycsűr 250 személy befogadására alkalmas, táncházak, lakodalmak, különböző rendezvények színhelye.

http://www.borsika.ro/

Az oldal tetejére

Ozon Turist Panzió

A panzió az erdő alján épült, kilenc kilométerre Csomafalvától. A több mint kéthektáros területen négy vendégház, egy műgyepes focipálya, egy úszómedence, szauna és játszótér várja a vendégeket. A házak előtt patakok folynak, amelyek három tóba ömlenek. Ezek horgászásra is alkalmasak, az itt kifogott halakat a vendégek a jurtákban meg is süthetik.

Mindenik házhoz tartozik egy nappali, konyha, fürdőszoba és hálószobák, ezek mind egyformán vannak berendezve. Házanként tíz személyt tudnak elszállásolni.

Az oldal tetejére

Székely Panzió

A panzióban 14 szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobák mindegyikében található saját fürdőszoba és kábel TV, ezek a szobák két-, három- vagy négyágyasak.

A Panzióhoz egy étterem is tartozik, amely 130 fő kiszolgálására alkalmas.

http://www.utazaserdelybe.ro/

Az oldal tetejére

Veresvirág Panzió

A panzió a Veresvirág sípálya mellett található, két épületben biztosít szobákat a vendégek számára.

http://veresviragpanzio.ro/

Az oldal tetejére