Panziók

Borsika Panzió

 A panzió részét egy emeletes ház és egy rendezvénycsűr képezi. A házban található a 40 férőhelyes vendéglő, és az emeleten kialakított hét vendégszoba, amelyek egyenként két-két személyesek. Az étteremben helyi hagyományos ételeket kínálnak a vendégeknek. A rendezvénycsűr 250 személy befogadására alkalmas, táncházak, lakodalmak, különböző rendezvények színhelye.

http://www.borsika.ro/

Az oldal tetejére

Ozon Turist Panzió

A panzió az erdő alján épült, kilenc kilométerre Csomafalvától. A több mint kéthektáros területen négy vendégház, egy műgyepes focipálya, egy úszómedence, szauna és játszótér várja a vendégeket. A házak előtt patakok folynak, amelyek három tóba ömlenek. Ezek horgászásra is alkalmasak, az itt kifogott halakat a vendégek a jurtákban meg is süthetik.

Mindenik házhoz tartozik egy nappali, konyha, fürdőszoba és hálószobák, ezek mind egyformán vannak berendezve. Házanként tíz személyt tudnak elszállásolni.

 

https://www.ozonturist.ro/

Az oldal tetejére

Bege Resort - erdei Székely panzió

Cégünk által épített Erdélyi szálláshelyünk a Gyergyói-havasok szívében, Gyergyócsomafalva településének központjától 9 kilométerre, közvetlenül a fenyőerdő alatt, távol a főúttól, több kispatak szomszédságában található.

14 szobával rendelkezik, saját fürdöszobákkal felszerelve, kábeltévé és WIFI, internet lehetőséggel.

Olyan családok, baráti társaságok, munkaközösségek részére ajánljuk, akik a szabadság ideje alatt keveset szeretnének autózni és változatos, érdekes, minden korosztályt lekötő programokat szeretnének. A létesítmény területén van uszoda, melegvizes, fűtött sófürdő, horgászási lehetőség.

 

https://www.pensiuneaszekely.ro/cazare

Az oldal tetejére

Veresvirág Panzió

A panzió a Veresvirág sípálya mellett található, két épületben biztosít szobákat a vendégek számára.

http://veresviragpanzio.ro/

Az oldal tetejére